Doğru Bakım=Uzun Ömür

269 Yorum

TÜRKAN 100 Kat
Silikonlu olan mı kıl kesmeli olanımı
Değerli Kullanıcımız;Modelinizin kutu içeriğinde 2 fırça bulunuyorsa biri kauçuk fırça biri Tricut fırçadır. Tricut fırça saç tüy vb materyalleri kesip toz haznesine gönderebilen fırçadır. Kauçuk fırça ise dolanma yapabilir. Dilediğiniz ana fırçayı kullanım yapabilirsiniz. Teşekkürler.
BR458269 101 Kat
Bende L40 (istasyonsuz modeli)alalı birkaç gün oldu. Fakat diğer markayla arasında çok kararsız kalmıştım.satici bunun en büyük avantajı kir algılama sensorunun olduğunu ve biz komut vermesek bile kendinin gidip temizleyecegini söyledi. Ama görüyorum ki böyle bir özellik yok. kandirildikmi? Yada varda benmi anlamadım?
Değerli Kullanıcımız;L40 modelinde RoboSwing Teknolojisi mevcuttur. Bu özellik Süpürgeliklerdeki ve ulaşılması zor alanlardaki tozları etkili bir şekilde gidermek için tasarlanmıştır.DuoScrub özelliği ise;paspaslama sistemi, basınçlı ovalama yöntemiyle etkili toz temizleme sağlayan ve farklı zeminlerdeki su lekelerini azaltan iki adet yüksek hızlı döner fiber paspas pedi içerir.Birebir kir algılama üzerine kurulu değildir. Cihazlarda su bazlı temizlik yapıldığı için kurumuş ya da türüne bağlı zorlu lekeler var ise çift temizlik rotası gerekebilir. Cihaz ,için tüm özelliklerine https://dreametech.com.tr/products/l40 linkinden kontrol edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
XH211229 102 Kat
Bende 2 haftada bir tüm parçaları söküp temizliyorum bezi her temizlikten sonra çırtcırtını çıkarmadan yıkıyorum ayrıca su hazinesine arıtmadan koyuyorum suyu ki kireçlenme tıkanma olmasın diye iyi ki almışım canım robotumu
Değerli Kullanıcımız;cihazınıza verdiğiniz özen için teşekkür ederiz. En yüksek performansı almanız adına rutin bakımın önemi büyüktür. Teşekkürler.
ZR476013 103 Kat
Kesinlikle katılıyorum özellikle çekim performansı düşmesin diye filtre temizliği muhakkak yapılmalı.
Değerli Kullanıcımız;cihazınıza verdiğiniz özen için teşekkür ederiz. En yüksek performansı almanız adına rutin bakımın önemi büyüktür. Teşekkürler.
JF738249 104 Kat
Faydalı bir bilgi
DR235368 105 Kat
Sürekli kullanıyorum
DR235368 106 Kat
Faydalı bilgiler
Fernando 107 Kat
Merhaba ben 2 aydır kullanıyorum ve deterjan nerdeyse koyduğum gibi duruyor. Suyun içinede mi koymalıyım yoksa kendi alıyor mu anlayamadım
Değerli Kullanıcımız; uygulamada yanaşma noktası ayarları içerisinde '' otomatik deterjan ekleme '' kısmının açık olup olmadığını kontrol ediniz. Solüsyon kullanımı paspasları yıkarken olduğu için çok fazla kullanım olmadan devam eder. Bu işlemlere rağmen solüsyon kullanımı olmadığını düşüyorsanız cihaz incelemesi yapılabilir. Bize ulaşınız. Teşekkürler.
MJ936520 108 Kat
Türkçe konuşma ayarı nerden yapılır
Değerli Kullanıcımız;DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
VB513778 109 Kat
F10 aldım saç dolanıyor ve çıkarması çok zor
Değerli Kullanıcımız;Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir.Kauçuk ana fırça için dolanma yoğun oluyorsa cihaz rutin bakımı daha sık yapılmalıdır. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz. Teşekkürler.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1

https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön