[X40 Ultra] Haritalama problemi

207 Yorum

EV121508 100 Kat
Cihazımın yan süpürgesi halının saçaklarına takıldı sökmeye çalışırken çıktı nasıl takabilirim
Değerli Kullanıcımız, alanı görebileceğimiz bir fotoğraf iletebilirseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz. Modele göre yan fırça alanı değişebilmektedir. Eğer kırıldı ise buna göre yönlendirme yapabiliriz. Teşekkürler. info_tr@dreame.tech / 0850 762 01 00 Çağrı - Whatsapp
zeycan 101 Kat
Haritalama sistemi düzgün bir şekilde evi odalara ayıramıyor.banyo küçük odayla bir,yatak odasının bir kısmı mutfak içinde ...defalarca haritalama yaptırdım olmuyor hızlı haritalamadan başka seçenek yok zaten
Değerli Kullanıcımız, uygulama içi ayarlar modele göre değişkenlik göstermekle beraber harita ekranında sağ tarafta kalem işaretinden ya da alt sol taraftaki Harita yönetimi ya da harita yazan kısımdan harita ayarları yapılır. Ayar içine girdiğinizde '' Oda Bölümleme '' kısmına gelindiğinde '' böl '' ''birleştir '' adımından istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz.Birleşen odalar ayrılabilir. Ayrı olan alan varsa dilediğiniz gibi odaları bir bütün yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
XX423545 102 Kat
İlk zamanlarda zorlanıyordum şimdi en iyi arkadaşım
Cennet 103 Kat
Ay nasıl böyle yapabildiniz haritalandırmayı ben bir türlü beceremedim
Değerli Kullanıcımız, Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Daha fazla bilgi için  ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
katya 104 Kat
Dream x50 ultra cihazımda sorun olmadı
Miço80 105 Kat
Akıllı engeli kapatınca her yere eşyalara çarpıyor.Boyası atıyor darbe izleri oluyor.Çoknverimli değil .
Değerli Kullanıcımız, cihazlar tarama yaparak rota belirlediğinde evlerimizde bulunan eşyalar, kalın kabartmalı veya koyu desenli halılar, ayna ya da büyük cam durumlarında rotadan sapma yaşanabiliyor bu durumda da akıllı engelden kaçınmanın kapanma önerisi verilir. Ev rotanızda deneme yaparak bu durumu kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.
SG068390 106 Kat
Benim ki l40 ultra pro ultra paspaslarını kendisi takamıyor neden
Değerli Kullanıcımız, L40s Pro Ultra modelinde çıkarılabilir paspas özelliği bulunmamaktadır.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
SC680626 107 Kat
Merhabalar,  L10 Plus marka robot süpürgem istasyonda ve bazen de yerde gördüğüm kadarıyla su kaçırıyor .Su haznesi çok dolu olmadığı halde .
Destek talep ediyorum.
Değerli Kullanıcımız,  inceleme ve onarım yapılması adına cihazın tamamını arıza beyanı da belirterek yetkili servisimize göndermenizi rica ederiz. Size servis bilgileri mesaj olarak iletilmiştir. Ya da müşteri hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.
BLaCKSNaKe 108 Kat
Haritalandırmada maalesef bizde sorun yaşıyoruz temizleme sıklığını değiştirince hersey değişiyor
Değerli Kullanıcımız, aldığınız hataları bize bildirmenizi rica ederiz. Daha doğru bir destek adına detay belirterek iletmeniz yararlı olacaktır. Teşekkürler.
FR589615 109 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön