Oda karışması

204 Yorum

JA619826 100 Kat
D20ultra kullanıcısının daha önce kullandığım süpürge sadece supuruyordu ama sistemli şekilde biryerden başlıyor öyle devam ediyordu ultra d20den hiç memnun değilim sistemli yapmıyor dolanıp duruyor halılara çıkamıyor çok vakit harciyor bir okadarda yavaş yeni piyasaya çıkmış bir ürünün bukadar performansının az olması hiç iyi olmamış artı duvar diplerinen hiç yanaşmıyor fırça beş santim uzaktan gidiyor açıkçası iade etmeyi düşündüm fakat dreame iade kabul etmiyormus
Değerli Kullanıcımız, Tüm işlemler servis biriminden yapılmaktadır. Arıza durumu çözüm yollarına rağmen devam ediyorsa servis birimine yönlendirilmesi için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
GI428079 101 Kat
Haritamda iki oda seçiyorum fakat yerde halı dahil birşey olmamasına rağmen belirtiken alana ulasılamıyor diyor.Temizleme tamamlandı diyip gönderiyor ne yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız, Öncelikle sensörlerin temizliği ve sonrasında aksesuar kullanımından sıfırlama işlemini yapınız. Cihazı ve istasyonu kapa aç yaparak açtıktan sonra harita yenileme işlemi yapınız. Devam eden  durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız.Teşekkürler.
WO563380 102 Kat
Lavaboda anormal su seviyesi diyor sürekli ne demek anlamıyorum
Su tankları normal içine bakıyorum bişey yok
Yardımcı olurmusunuz
Değerli Kullanıcımız,Yıkama tablasında su birikmesinin bazı nedenleri ve çözümleri aşağıda belirtildiği gibidir. Gerekli kontrolleri yapmanızı rica ederiz.Aynı zamanda benzer model için video linkteki gibidir.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=649&extra=page%3D1
Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir. Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun. Yerine tam olarak oturduğundan emin olunuz. Yerine oturmazsa su akışı olmaz.Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir. Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.Su çıkış kanalı kurumuş olabilir. Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir. Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.Paspas pompası arızalı olabilir. Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gereklidir.
Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir.
Gerekli kontrolleri yapmanıza rağmen düzelmeyen durum var ise cihazınızı servisin görmesi gerekmektedir. Bizlere tekrar ulaşabilirseniz servis bilgilerini iletebiliriz.Teşekkürler.
KX132684 103 Kat
Dream L40 kullanıyorum 3 ay olucak alalı şuan sorun yaratıyo eşyalara çarpıyo sensörleri temiz yeniden haritalandırma yapıyorum yine aynı çok yordu
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.
Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
YX736563 104 Kat
Cihazim telefonumda herhangi bircihaz yok diyor kendiliginden silinmis robottaki karekodu  tekrar okuttum olmuyor
Değerli Kullanıcımız,Kurulum için https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo  link üzerinden modelinize uygun olanı seçip destek alabilirsiniz.Ayrıca dikkat edilmesi gerekenler belirtilmiştir.
Kurulum aşamasında (cihaz App bağlantısı destekliyorsa)
Cihaz kurulumu cihaz istasyon dışında olarak kurulum yapılmalıdır.
Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık olmalıdır .
Ağ ayarlarını yaparken 2 tuşa basma işleminde sesli uyarı alarak adım adım devam edilmelidir.
Ağ bağlantısı adımında Dreame Vacuum gibi bir ağa bağlanmanızı isteyebilir. Bu aşamada atlanmamalıdır.
İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış halde olmalıdır. ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır.
Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
XX423545 105 Kat
Bence yeniden haritalandırın ve bölme yapmayın
BD800499 106 Kat
Robotu farklı bir evde yeniden haritalama yaptım şimdi paspaslari yıkarken su almiyor sebebi ne olabilir
Değerli Kullanıcımız, Cihazın taşınması ile istasyon ve konumlandırma ayarında sıfırlama ile yeniden kurulum yapmanız daha doğru olacaktır. Buna rağmen devam eden durum oluşursa servis incelemesi yapılmalıdır. Daha fazla bilgi istenir ise ulaşınız. Teşekkürler.
katya 107 Kat
Haritayı sıfırlayıp tekrar deneyin
NX158376 108 Kat
P?ylgؤلخؤفخبغخخؤلhh
TU523200 109 Kat
Benim evde mutfak ve odalar arası yüksek eşik var rampa gerekli robot rampayı algilamiyor elimizle salona koysak bile hep geri istasyona geri gitmek için boyna esiğe vuruyor napmaliyim
Değerli Kullanıcımız, eşik atlamalı bir model değil ise eşik atlama ölçüsü yetmediği için algılama yapmaz ve alana gitmeye çalışabilir. Ya da tamamen alandan kaçabilir. Modelinizde bu özellik var ise uygulama için ayarlar ve eşik düzeyi kontrol edilmelidir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön