🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

239 Yorum

SO518440 100 Kat
Kalite kokuyor
OE936249 101 Kat
Teşekkürler
MZ951064 102 Kat
L10s Pro Gen 2 model robotum var. Fakat sil&süpür yaparken paspasları yukarı kalkmıyor ve halımı ıslatıyor. İlk haritalama işlemi yaparken halıları kaldırmıştım onunla alakalı olabilir mi?
2025-11-28 03:27:14 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama anında halılarınız yerinde durabilir.Halı tanıma yapmalıdır. L10s Pro Gen 2 modelinde paspas kaldırma 7 mm kadardır. Kalın halılarınız varsa kullanım anında kontrol edilmelidir. Ya da dilerseniz +haritalama yapabilir ve halılı - halısız kullanımlar yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

Crawelgs 103 Kat
L40 Ultra AE için yedekler hangileri
2025-11-28 03:28:08 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Yedek parçalarımız web sitemizden https://dreametech.com.tr/collections/accessories linki ile satılmaktadır. Stoğu biten ürün almak istemeniz durumunda gelince bildir olarak listeye eklenebilirsiniz. Eğer durumunuz daha acil durumda ise servis birimimiz destek sağlayabilir. Bu sebeple forum özel mesajı ile bize ulaşabilir ya da müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

MC523587 104 Kat
X40 ultra modelinde solüsyon sadece paspas temizlerken mi kullanılır yoksa robot süpürge içerisindeki 80 ml hacimli hazneye de ekleniyor mu
2025-11-30 23:04:18 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Solüsyon kullanımı her modelde paspas yıkama anında kullanılır. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

RA035323 105 Kat
Merhabalar 2 gün önce L10S Ultra Gen 2 aldım haritalandırma yaptım iki sorunum var haritalandırma sonrası 3 oda 1 salon evi salon oda mutfak antrenör bölümü nü birgösteriyor iki odayı oda olarak ayırıyor… diğer sorun bölge temizliği istedim sadece ortayı süpürdü ve yerine  gitti yardımcı olabilir misiniz .
IMG_4120.png
Değerli Kullanıcımız ; Harita ekranında kalem işaretinden oda bölümle ayarında odaları bölebilir , birleştirebilir, isimlendirebilir ve temizleme sırası oluşturabilirsiniz. Oda temizliği ; odaların üstüne tıklamanızla seçtiğiniz odalara gider . Bölge temizliği ; seçtiğiniz m2 ölçüsünde gider. Tümü ise ; tüm harita boyunca temizler. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

Merhaba,

"Harita Düzenleme" ayarına gittiğinizde "Oda Bölümleme" ayarına girin. Buraya girdiğinizde odaları birleştirip, bölüp, gizleyip, adını değiştirebilirsiniz.

KH248961 106 Kat
Süpürgemi alalı bir kaç gün oldu paspaslama yaparken arada yerde su damlaları görüyorum bir sorun mu var acaba
Değerli Kullanıcımız ; Nemlilik seviyesini biraz daha alt seviyede kullanım yaparak denemenizi öneririz. Yine devam eden bir durumda bize ulaşınız. Teşekkürler.

DC272215 107 Kat
Merhaba robotumun istasyonu kendi kendine kayıyor neden olabilir
Değerli Kullanıcımız ; robotlar istasyona yerleşirken bir miktar oynatma yapabiliyorlar. Bahsettiğiniz bundan farklı bir durumsa daha detay belirtmenizi rica ederiz. Teşekkürler.

UV087947 108 Kat
çoğu üründe stok yok
Değerli Kullanıcımız ;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. Fakat şu anda stoklar tükenmiş durumdadır. Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bunun için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

ALK X50 Ultra 109 Kat
Dreame'yi seçmemin önemli sebeplerinden biri de bu. Orijinal olarak sarf malzemelerini bulabiliyorum. X50 Ultra Complete aldım. Kutunun içinden çıkan sarf malzemelere ek olarak bir o kadar daha sarf malzeme siparişi vereceğim. Yan sanayi ürün kullanmayı sevmiyorum. Kalitesinden ve sağlamlığından emin olmadığım malzemelere verecek param yok. Bunu sunduğunuz için teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön