Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

SJ273678 1080 Kat
Robot süpürge solüsyonu drema l40 nereden konuluyor
SJ273678 1081 Kat
Drema l40 robotum tankından hiç su çekmemis kirli su yok temiz suyuda çekmemiş silmiyor neden olabilir
YG518287 1082 Kat
Son 2 aydır hatta daha uzun süreden beri süpürürken rulo şeklinde pislik bırakıyor whatsupdan müşteri hizmetleri ile görüştüm fırça koruyucusunun lastiğinde hafif bir yırtık var ondan kaynaklandığını oradan hava kaçırdığı için öyle olduğunu belirtti ama ben dün robotun haznesindeki pisliği toz torbasına boşaltmadığını farkettim bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekli whatsupdaki müşteri temsilcisi bana o yırtık için yeni bir kapak almamı önerdi başka markadaki robot süpürgemde bu tür sorunla karşılamadım robot süpürge çalışıyor arkasından ben dikey süpürge ile tekrar süpürmek zorunda kalıyorum
OT359519 1083 Kat
Son güncelemeye kadar gayet düzgün süpürde. Şimde çok kaotik bir uygulama ile süpürüyor. Biraz bu köşede sonra başka bir yere gidiyor daha sonra yine ayne yerden devam ediyor.
Eskiden bütün ev 2 saatte süpürde şimde 3 saatte bitmiyor süpürmek, onun için akü bitiyor ve ara şarjı gerekiyor.
AykutK 1084 Kat
Resetleyerek haritayı silip yeniden promramlayıp deneyin birde
JD964974 1085 Kat
Sıfırdan tüm odaları gidicek şekilde haritalandirma nasıl yaparım
BF439847 1086 Kat
Ürünü yeni aldım daha ilk kullanmada paspaslar istasyonda kalıyor.yani evi silemedi
AO855561 1087 Kat
Süper çalışıyor
KC108439 1088 Kat
Sensorlerde arizalanma çok fazla oluyor
QW349061 1089 Kat
AE serisi robot süpürgem temizliği tamamlamadan istasyona dönüyor ve haritada temizlik geçmişini göremiyorum hem işlemi yarıda kesiyor hemde bildirim sistemine herhangi bi bildirim gelmiyor temizliği yaptığına dair haritada da temizlik yaptığı görünmüyor lütfen yardımcı olur musunuz

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön