Detaylı temizlik yapmıyor

1277 Yorum

QF223547 1070 Kat
Kullanali daha 1 ay bile olmadi mutfakda tam tezgaĥin altini gayet açik olmasna rağmen asla süpürmüyor uygulamada supürdü gözuküyor ama almıyor temizlemiyor orayi ilk başta böyle değildi ne yapmam gerek
KO572986 1071 Kat
Bir aydır paspas işlemi yapmıyor tekrardan tanımlamamı yapmalaıyom
RE512936 1072 Kat
Sadece bir odayı süpürmek istiyorum ama olmuyor neden nerden yapılıyor
RU461844 1073 Kat
Her gün saat 17.00 da temizlik yapmaya başlıyor bunu nasıl kapatabilirim
CS651396 1074 Kat
Evi yeni taşıdım robotu internete baglayamdım sonunda bağlandı ancak şimdi uygulama gidiyorum hiç bir şekilde baglantı saglanmıyor
SJ273678 1075 Kat
Robot süpürge solüsyonu drema l40 nereden konuluyor
SJ273678 1076 Kat
Drema l40 robotum tankından hiç su çekmemis kirli su yok temiz suyuda çekmemiş silmiyor neden olabilir
YG518287 1077 Kat
Son 2 aydır hatta daha uzun süreden beri süpürürken rulo şeklinde pislik bırakıyor whatsupdan müşteri hizmetleri ile görüştüm fırça koruyucusunun lastiğinde hafif bir yırtık var ondan kaynaklandığını oradan hava kaçırdığı için öyle olduğunu belirtti ama ben dün robotun haznesindeki pisliği toz torbasına boşaltmadığını farkettim bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekli whatsupdaki müşteri temsilcisi bana o yırtık için yeni bir kapak almamı önerdi başka markadaki robot süpürgemde bu tür sorunla karşılamadım robot süpürge çalışıyor arkasından ben dikey süpürge ile tekrar süpürmek zorunda kalıyorum
OT359519 1078 Kat
Son güncelemeye kadar gayet düzgün süpürde. Şimde çok kaotik bir uygulama ile süpürüyor. Biraz bu köşede sonra başka bir yere gidiyor daha sonra yine ayne yerden devam ediyor.
Eskiden bütün ev 2 saatte süpürde şimde 3 saatte bitmiyor süpürmek, onun için akü bitiyor ve ara şarjı gerekiyor.
AykutK 1079 Kat
Resetleyerek haritayı silip yeniden promramlayıp deneyin birde

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön