Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

XC559266 1060 Kat
Sürekli lazer mesafesini kontrol edin yazıyor temizliyorum fakat yine aynısını diyor neden olabilir ne yapmam gerekiyor
BE236704 1061 Kat
Süpürgemde çok aşırı ses gelmeye başladı ne yapmam gerekiyor normalde ilk başlarda böyle sesli değildi bazen böyle sanki bir yere takılır gibi sesler çıkartıyor yüksek
IY004806 1062 Kat
Merhabalar 5 ay önce dream x40 ultra aldim.5 ay sonra sensor hatası verip durdu ve yönünü bulamadi.dolayisiyla temizliğe baslayamadi.musteri hizmetlerini aradım, söylenenleri beraber yaptık fakat sorun çözülmedi.akabinde bana bir kargo kodu verildi ve cihazı yolladim.umarim gerçekten dyson gibi firmalarda olduğu gibi ürününüzün arkasında durursunuz  çünkü yorumları ve şikayetleri görünce inanılmaz bir hayal kırıklığına kapılıyorum akıbet ne olacak merakla bekliyorum.  
UQ867981 1063 Kat
Selamlar. Paspaslama yapmıyor. Islanmıyor pedler. Ne yapmam gerekiyor
EW934100 1064 Kat
Bütün planlı temizlik görevleri kapalı olmasına rağmen evin bir kısmını aynı saatte süpürüyor nasıl düzeltebilirim
ilker 1065 Kat
Cihazım 10S PRO ULTRA HEAT aldığımdan bu yana yaklaşık 25 30 kere kullandım sanırım bir yıl kadar oldu artık güzel süpürmüyor her yerini temizlediğim halde içini boşalttığım halde 150 pislikler bırakıyor paspas yıkama yerinde sürekli göl gibi su bırakıyor ne yapmalıyım
WZ207634 1066 Kat
Süpürgemi çok seviyorum Odaların numara yerine isimlendirmek istiyorum Nasıl yapabilirim bilmiyorum
KX805233 1067 Kat
Garanti süresindeki ürün 1 sene de silikon toz kavrama aparatı yırtıldı kauçuk başlık saç dolanması nedeniyle kesik ve deformeler oluştu müşteri hizmetleri bunun kullanıcı hatası olduğunu söylüyor ve ücretli malzeme temin etmemi söylüyor .Saç dolanması olağan bi durumdur kısa sürede malzemenizin bu şekilde zarar görmesi ayıplı mal sattığınızı gösterir ki bu yaşadığım ilk sorun değil daha önce de paspas pedini algılamadığı için 10 aylık kullanım sonrası servise gidip gelmiştir .Çevremde duyup almak isteyen var kullandığımı bildikleri için soruyorlar asla tavsiye etmiyorum.Bi dyson firmasına bakın garantisi geçmiş olsa bile malzemesinin arkasında duruyor siz diyorsunuz ki saç dolanmış kullanıma bağlı olmuş bu süpürmesine engel değil .Tüketici hakem heyetine hemen başvurup sizi şikayet edeceğim
815633DB-6761-4EA7-9020-4F4B7811CFE7.jpeg
NX400487 1068 Kat
Mutfak kapı girişini paspasliyor ve bitti diyor supururken alan haritada olduğu halde girmiyor
BD689578 1069 Kat
Koridordaki uzatma kablosundan geçemiyor odalara Engel var deyip gidemiyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön