Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

XI034230 1040 Kat
Ben daha önce dreame hd12 islak kuru supurge aldim cok memnun kaldim. Dreame hava temizleyici aldım yine çok memnunum kullanıyorum. Şimdi dreame robot supurge almak istiyorum. 130 metrekare bir apartman dairesi. Evde evcil hayvan yok. Çocuk ya da bebek yok. Tek yaşayan bir insanım. Dreame nin hangi modeli önerirsiniz. Bilgi alabilir miyim
sıdıka 1041 Kat
Paspaslamayı hiç kullanmadım. Gerek duymuyorum süpürge. Eskisi gibi hiç iyi süpürmüyor. Bir yıldır kullanıyorum. Köşeleri hiç almıyor
TC840823 1042 Kat
Su tankı dolu olmasına rağmen paspaslama yapmıyor su geçişi olmuyor sanırım paspas pedleri ıslanmıyor bile ne yapmam gerekiyor
CY801932 1043 Kat
L20 Ultra Aldığımdan beri hep arızalı,servis çözüm  sağlamadı üstelik robotumun kapağını kırmışlar,su borusunu heryerinden çatlatmışlar.Tamamen pişmanlık ve çözüm olarak hiç bir şey yapmadılar
Şikayet var’a bildirdim şimdi CİMER‘e şikayet edeceğim.
CY801932 1044 Kat
İnsanlar parayı sokaktan toplamıyorlar
UG697309 1045 Kat
Merhaba D9 max gen 2 kullanıcısıyım her gün 11:00 da çalışması için ayarladım makineyi ama sabah 06:00da çalışmaya başlıyor  ne yapmam lazım saatini mi değiştirmem gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen
EZ486965 1046 Kat
Merhaba , L40 ultra ce kullanıcısıyım ilk defa kullanıyorum, planlı temizlik modu kapalı olduğu halde istasyonun enerjisi kesik ve süpürgeyi kullanmadığımız zamanlarda kendiliğinden süpürme işlemi yapmak için istasyondan ayrılıyor fakat istasyona enerji olmadığı için giriş yapamıyor, kendiliğinden süpürme işlemini neden yapıyor yardımcı olabilir misiniz?
YA619806 1047 Kat
Robot süpürgem ilk iki ay çok güzel çalıştı şuan çalışırken hep gıcırdıyor temizledim birseyde takılmayık makineye ama sürekli yapıyor
CEMİL ATEŞ 1048 Kat
Robot mükemmel
image.jpg
ZJ750021 1049 Kat
Sürekli uçurum sensörü hatası veriye

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön