🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

GT486898 90 Kat
#BenimDreameHikayem den bahsetmek istiyorum . Hamilelikte başladı hersey karnım gittikçe büyüyünce evi yeterince temizleyemez oldum . Temizlik takıntılı biri olarak bu benim canımı xok sıkıyordu.  Sonra ne mi oldu kocam bey en iyisinden robot süpürge alalım sana dedi be yollarimiz dreame ile kesişti iyiki de kesilmiş. Mukkemmel kalite super uygulamasıyla 10 numara Bi marka , alınca kesin emin oldum vee şimdi bebeğim 4 aylik oldu . Hafta sonları eşim evdeyken temizliğe vaktim olmasına rağmen neden ben supurge açayım paspas yapayım kiiiii😅 artık dreme 'm yaparrr . Bi tanecik tuş a da basayım dimi yani 🤩
Anneme hava attığım dreame supurgemin halılara bıraktığı temizlik izini sizinle paylaşmak istiyorum
1000138108.jpg
CO878310 91 Kat
Dreame l40 c aldim gayet güzel çalışıyor ben ona kizim diyorum inanin iyi temizliyor bende kahve içiyorum hele bölge temizligi süper
UV401258 92 Kat
Dreame robot süpürgeden çok memnunum
MG250788 93 Kat
Ben yıllardır çalışan bir kadınım is ve ev hayatı bana çok fazla vakit bırakmıyordu ama esim ve kızım bir gün dreame temizlik robotuyla dogum gunü süprizi yaptılar.hayatımda aldığım en güzel hediyeymis .artık hem kendime hem eşim ve çocuklarımla daha çok vakit geçirıyorum.çok teşekkür ederim❤️❤️
FK430361 94 Kat
Ürün fiyat performans ürünü harika paspas elle temizlik yapmıs gibi süpürme de cok basarılı tavsiye ederim ben dreame L10S GEN2 aldım elim ayagım kolum bacagım oldu adeta
XY565168 95 Kat
Ben dinlenirim o temizler
QP279900 96 Kat
Dreame aldıktan sonra eve bir birey gelmiş gibi oldu bizi çok mutlu etti teşekkür dreame❤️❤️
XY565168 97 Kat
Hanım kız çok çalışkan
image.jpg
FJ468533 98 Kat
Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik diye düşünüyorum iyiki almışım 👍👍
GN537492 99 Kat
6 ay önce Dreame L10s Ultra Gen 2 Robot süpürge aldım ve çalışmasından çok memnunum kendim Philips yetkili servisinde çalışıyorum ve onlara kıyasla çok iyiler kendisi moplarını temizliyor ve beni hiç uğraştırmıyor ben sadece 1 düğmeye basıp evden çıkıyorum ve eve geldiğimde evim pırıl pırıl oluyor parkelerim parlıyor verdiğim fiyata hiç pişman değilim son kuruşuna kadar hak ediyor çevremdeki herkese önerdim amcam ve arkadaşıma aldırdım bu temizliği başka robot süpürgede göremezsiniz markaya teşekkür ederim

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön