Doğru Bakım=Uzun Ömür

266 Yorum

melike 90 Kat
Merhaba arkadaşlar bir ay oldu kullanıyorum  çok memnun kaldım derken üç gündür pas yaşta oldığu halde yanlız süpürüyor silmiyor hava dediğinide kontrol ettim  içini temizledim ama olmadı çözüm nedir bilemedim
Değerli Kullanıcımız;gereken rutin bakım diğer çözüm yolları olduysa hala devam ediyorsa cihazı servisin görmesi gerekmektedir. Lütfen forum özel mesajından ya da müşteri hizmetlerinden bize ulaşınız. Teşekkürler.
Triendly 91 Kat
Sürekli temiz tutmak gerek
IZ697375 92 Kat
Merhaba l10s plus sahibiyim 7 aydır sorunsuz kullanıyordum. Bu hafta pas pasları ıslatmadığını farkettim. Depo dolu tam yerinde oturmuş halde. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Değerli Kullanıcımız; Modele göre değişmekle beraber kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. ( İstasyonsuz cihazlar için ) Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur; ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz , kir , kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize tekrar ulaşınız. Teşekkürler.
BS724649 93 Kat
Sağ tekerlek dönmeme sorunu yaşayan var mı acaba
Değerli Kullanıcımız;Tekerleklerin dönmeme sorunu servisin görmesi gereken bir durum olabilir. Lütfen kısa bir video ile müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Buna göre yönlendirme sunabiliriz. Teşekkürler.
GA839376 94 Kat
Cihazda çevrimdışı sorunu yaşıyoruz
Değerli Kullanıcımız;Cihaz elektrik ya da modem bağlantısını kaybettiğinde çevrimdışı kalma durumu yaşayabilir. İstasyon priz ve soket ucunu kontrol ediniz. Çıkarıp yeniden takınız. Modemi ve cihazı kapa - aç yapınız. Bağlantı yenilenmezse ; kapatma ve ev tuşuna 3 saniye kadar basılı tutun sesli uyarı alınacak ve cihaz ağ yapılandırma yapacaktır.Bu işlemler ile düzelmeyen bir durum devam ederse ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Sonrasında yeniden '' Bağlanmak '' ya da '' Ekle '' kısmından cihazınızı uygulamaya ekleyin. Bu aşamada eski bilgileriniz ( cihaz adı - harita vb ) geri yüklenebilmektedir.
Yüklenmediği durumlarda yeniden harita oluşturmanız gerekebilir.Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
EO867201 95 Kat
Merhaba X40 ultra modelini anneme yeni  aldık ikidir deniyoruz ama hem rotayı düz çizgiler halinde takip etmede sorunu var hem de bazı yerleri kesik kesik çizgiler olarak işaretliyor yani aynı çizgide bazı yerleri silip süpürüyor bazı yerleri hiç yapmıyor. Nasıl çözebiliriz
Değerli Kullanıcımız;Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. CleanGenius modunda haritalama net oluşmamaktadır. Bu sebeple var olan haritanızı silip yeniden harita çıkarınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz Teşekkürler.
CX025092 96 Kat
Evet bende öyle düşünüyorum
TL735596 97 Kat
L40 ultra AE robot süpürgem paspasla ve süpür modunda paspasları halının üzerinde kaldırmıyor ne yapmam lazım servise de gönderdim ama herhangi bi sonuç alamadım.
Değerli Kullanıcımız; Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır. Bir ayarı bulunmaz. Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise değecektir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamıştır.Harita yenileme yapılabilir.Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
MZ577216 98 Kat
Çok haklısınız
TÜRKAN 99 Kat
Merhaba bende yeni kullanıcıyım acaba hangi fırcasını takmalıyız
Değerli Kullanıcımız;Modelinizin kutu içeriğinde 2 fırça bulunuyorsa biri kauçuk fırça biri Tricut fırçadır. Tricut fırça saç tüy vb materyalleri kesip toz haznesine gönderebilen fırçadır. Kauçuk fırça ise dolanma yapabilir. Dilediğiniz ana fırçayı kullanım yapabilirsiniz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön