[#Bakım Serisi] Robot süpürgenizin ömrünü uzatmak ister misiniz?

167 Yorum

FA051308 90 Kat
Teşekkürler
FR589615 91 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
FR589615 92 Kat
QU653228 93 Kat
X40 için süpürme işlemi başarılı olmuyor. Toz haznesi
İlk zamanlar doluyordu. Şimdi dolmuyor. Bir terslik var. Ne yapabilirim?
Değerli Kullanıcımız ;
Toz toplamanın hata vermesi durumunda aşağıda izlenmesi gereken bazı adımlar bulunur.
Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın .Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.
Toz torbasını çıkarıp kontrol edin.Dolmuşsa değiştirin.
Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin.
Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın).Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.
Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın.
Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.
Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır.Teşekkürler.
NB110367 94 Kat
Merhaba, cihazım x40 ultra ve bazı eksikliklerine rağmen kullanımı oldukça hayatımızı kolaylaştırıyor. fakat yaklaşık 3 hafta önce paspas ile ilgili bir sıkıntı yaşadım. paspasları bırakıyor almıyor aslında bariz bir hata. Bunun için teknik servise gönderdim (bdh bilişim) bir sayfalık detaylı bir açıklama yazdım arıza ile alakalı, gerçi yazmama da gerek yoktu çünkü düğmeye basmaları ile paspasları yere bıraktığını görmeleri bir olacaktı. Belli ki yapmamışlar ilgilenilmemis nasıl gönderdiysem aynı şekilde geri geldi. Yapılan kontrollerde düzgün olarak çalıştığı görülmüş güya.dreami'yi aradığımda diğer teknik servise yönlendirdiler. Dün itibarıyla bir SMS geldi cihazla ilgili işlemlerin bittiğini ve xxxxx kargo takip numarası ile beraber kargoya verildiğine dair. Arızalı bir parçanın olduğunu ve bunu değiştirdiğini belirtmişler. Bugün sms'te yazan kargo takip numarası ile sorgaladığım zaman böyle bir numaraya ulaşılamıyor yanıtını aldım. Kargo firmasını aradığım zaman bu takip numaralı bir ürün olmadığını söylediler. Bunun üzerinde az önce dreame yi arayip konuyu açıklamaya çalıştım konuştuğum kişinin ismi Aleyna idi. Kendisi ürünün hazırlandığını söyledi Ben de aynı resimde sizin de gördüğünüz gibi bu ürün için takip numarası bile verilmiş,konuyu lütfen teknik servis ile görüşüp teyit eder misiniz çünkü bu cihaz bizim için çok önemli dedim. Eşlerin çalıştığı ailelerde nasıl önemli olduğunu sizler de tahmin edersiniz fakat konuştuğum temsilci bu kadar basit ve haklı isteğimi yerine getirmeyip benimle telefonda inatlaştı. Ortada bariz bir durum var benim cihaza ihtiyacım var ve sadece bunun teyidini istiyorum ama Aleyna hanımı aşamadık maalesef. Müşteri ile iletişim kuracak kişileri seçerken pozitif ve bilgilendirme yaparken bunu olması gerektiği gibi yapacak insanlardan seçmelisiniz.
1000136633.jpg
KP026739 95 Kat
Merhaba ben dün dream aqua10 ultra roller complet robot süpürgemi aldım kurulumunu yaptık ama haritalandırmada çok sıkıntı var kapı önlerini görmüyor kanepelerin arkasına ve altlarına girmiyor dresuarın altını görmüyor sadece halıyı algılıyor halı dışında kalan zemini haritalandırmıyor birde birkaç yerde algıladığı az bı zemin var oralardada paspas yapmıyor lütfen acil yardım bekliyorum çok moralim bozuk daha yeni aldım
Değerli Kullanıcımız ; Öncelikle akıllı engel algılama özelliğini kapatınız ve var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
FD591651 96 Kat
Merhaba, Dreame D20 robot süpürgemle ilgili iki konuda destek almak istiyorum. İlk olarak, cihazın doğru haritalandırma yaptığını düşünmüyorum. Odayı ve eşyaları tam doğru algılamıyor gibi görünüyor. İkinci olarak, paspas takılıyken halının üzerine çıkıyor. Yerleri silerken halıyı ayrı bir yüzey olarak algılamıyor ve halıdan kaçınmıyor. Bu durum normal mi, yoksa bir ayar, yazılım güncellemesi veya cihazla ilgili bir sorun olabilir mi?”
Değerli Kullanıcımız;Öncelikle uygulama içerisinde bulunan halı ayarlarında  ''süpür''moduna geçiş yapınız.Ardından var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
Supurgem bir haftadır hiç düzgün çalışmıyordu. Ben oda seçimi yaptığım halde en son sectigim odaya ilk başta gidip boş boş dönüyor ve doğru olan odaya çok zor geliyor. Zaten şarjını bu şekilde bitiriyor. Bugün de oda seçimi yaptım şupur ve paspasla sectim ama bir türlü temizliğe geçmedi. En son bir baktım temiz su haznesinde suyun tamamı pis su haznesine gecmis. Temizlik yapmıyor. İstasyonda bekleyip bir süre aonra şarj olmaya devam ediyor.
Değerli Kullanıcımız ; Cihazınızı resetleyip baştan kurmanızı rica ederiz.
Reset adımları aşağıdaki gibidir.Öncelikli olarak ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' Ekranındayken cihazın adının üzerine tıklayıp Cihaz Silme işlemini yapınız. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi yapılması gerekir.Lütfen makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)
Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.Teşekkürler.
FR589615 98 Kat
FA051308 99 Kat
Harika teşekkürler

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön