Detaylı temizlik yapmıyor

201 Yorum

WO532971 90 Kat
Robotun calisma esnasinda internet baglantisinda sorun yok.Ancak ertesi gun tekrar calistirmak istedigimde cihaz cevrimdisi uyarisi aliyorum.her seferinde yanina gidip dugemsine basmak gerekiyor.bu da robotun mantigina ters sanki
GO545540 91 Kat
Sürekli şarjda tutmamıızı mı öneriyorsunuz?
damla 92 Kat
Merhaba yeni cihaz aldım fakat deterjan kısmı yok
EF426861 93 Kat
Merhaba L10 cihazım şarj olmuyor hatası ile servise gönderdim yeni geldi şimdide sen oluyor paspaslamada su gelmiyor paspasa ne yapabilirim
ZC453378 94 Kat
Dreme tuvalete giriyor ve yasaklı alan seçemiyorum
Tuncay 95 Kat
dreame l40 ultra ce cihazını satın aldık evde internetimiz yok telefonla bağlanarak haritalandirma ve temizliği yaptık sonraki zamanlar için wifi bağlantısı olmadan önceki haritalandirma göre temizlik yaptırabilir miyiz bağlantı olmadan
KK433851 96 Kat
DREM L10s pro ultra modellinı kullanıyorum paspasları yıkadıktan sonra lavaboda su kalıyor kırlı su deposuna cekmıyor 2 defa servıs gonderdım ama sonuc alamadım bu marka alınması bence pişmanlık
JZ933733 97 Kat
Cihazım 2 ay oldu  alalı bi kaç seferdir Paspas yapmıyor paspas pedlerine su haznesinden su gelmiyor kuru siliyor ne yapabilirim bu durumda
HM400007 98 Kat
Paspas çok kuru yapıyor gibi geldi banan ıslaklığı 3/4 çıkardığım halde. Birdenen iyi temizleme ayarı hangisidir?
OS254158 99 Kat
Merhaba
Ofisimizde x50 kullanmaktayız. İkinci bir makina tekrar almak için müşteri hizmetlerinden destek istedim. Ancak müşteri temsilcisi tersleyerek telefonu kapattı. Firmanız böylemi hizmet vermektedir.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön