[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: Akıllı Engel Aşma

138 Yorum

VG407729 90 Kat
L 40 modelde karanlıkta supuruyormu ışık yanmiyormu
Değerli Kullanıcımız, cihazlar karanlıkta süpürme yaparlar. Fakat ışığı yoksa açmadan devam ederler. L40 modelinde de dolgu ışığı özelliği bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
FR589615 91 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
CQ880880 92 Kat
Güzel bir ürün
MERVE 93 Kat
Bene indkfhd dudu du d
FA051308 94 Kat
Önemli bir özellik
CU133426 95 Kat
Yan fırça çalışmıyor ancak herhangi birşey takılı değil temiz
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Yan fırça modülü temizlendikten sonra uygulama içinde aksesuar kullanımı ayarından sıfırlama ayapınız. Cihaz ve istasyon aç- kapa yapınız. İşlemde deneyiniz.Devam eden durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir.Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
JP035840 96 Kat
Evdeki halıyı topluyor. Üzerine çıkmakta zorlanıyor. Özellikle halının uçlarını topluyor. L40 Ultra CE modeline sahibim
image162841922735620755.jpg
Değerli Kullanıcımız, İnce halılarda eşik atlama gücü ile hızlı gitmesinden takılma durumu yaşanabilir. Yan fırça ve ana fırça döner durumda çalıştığından saçak ve ipli halılarda dolanabilme durumu olabilir. Halı kenarlarından yere sabitleme yapmanızı öneririz. Eğer haritalama yanlış ise bu durumda etken olacaktır. Harita yenileme yaparak denemene de yapabilirsiniz. Teşekkürler.
IW877693 97 Kat
Ürünümü size 22 mayısta gönderdim 1 Haziran'da kargoya verildi dediniz adresim yanlış olduğundan dolayı iptal edildi 2 haziran beri sizi arıyorum ama ürünümün nerede olduğuyla ilgili bir bilgi yok kargo şirketinde yok sürekli geri dönüş olacaktır diye söyleyip durıyolar ben ürünün ücret iadesini istiyorum belliki kayıp garanti sürecindeydi
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
FR589615 98 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
HHTASER 99 Kat
Benim L50 ultra CE modeli ürünüm var ancak cihaz menüsünde bu seçenek yok.  Yazılımı güncellediğim halde bu seçenek menüye eklenmedi.  
Değerli Kullanıcımız, L50 Ultra CE modeli bu özelliklere sahip bir model değildir. Daha fazla bilgi için https://dreametech.com.tr/products/dreame-l50-ultra-ce-robot-supurge linkinden inceleme yapabilirsiniz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön