Dreame Forum

Dreame Topluluğumuzun Parçası Olun: Tutkunuzu Gerçek Ödüllere Dönüştürün!

Sevgili Dreame Ailesi,
Uzun zamandır sizlerin paylaştığı harika temizlik ipuçlarını, detaylı ürün yorumlarını ve topluluktaki diğer kullanıcılarla etkileşiminizi hayranlıkla izliyoruz.
Bu topluluğun kalbi sizsiniz! Gösterdiğiniz ilgi ve katkılar bizim için çok değerli. 💛
Bugün sizlere güzel bir haberimiz var!
Bu katkılarınızı anlamlı bir şekilde ödüllendirebilmek için yepyeni Dreame Topluluk ve Puanlı Üyelik Sistemimizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!
Bu sistem, sadece aktivitelerinizi ölçmek için değil, her birinizin topluluğa kattığı değeri tanımak için tasarlandı.

Banner_土耳其论坛会员计划_1134.png

🌟 Dreame Puanı Nedir?
Dreame Puanlarını, topluluk içindeki emeğinizin resmi bir takdir göstergesi olarak düşünebilirsiniz.
Her puan; paylaştığınız bilgiyi, gösterdiğiniz yardımseverliği ve topluluk içindeki etkinliğinizi temsil eder.
İşin en güzel kısmı ise artık kazandığınız puanlar, resmî Dreame web sitesinde 1:1 oranında Dreame Puanlarına dönüştürülebilir!

Yani toplulukta yaptığınız her paylaşım, her giriş ve her katkı doğrudan web sitemizdeki gerçek indirimlere ve avantajlara dönüşüyor. Kısacası topluluk ruhu, gerçek değere dönüşüyor!

💰 Nasıl Yapabilirim?
Katılım göstermek bile puan kazandırır!
Günlük girişlerden kaliteli içerik paylaşımlarına kadar her adımınız ödüllendirilir.
(Detaylı puan tablosu forumda paylaşılacaktır.)

❤️ Özel Üyelik Seviyeleri
Biriktirdiğiniz puanlar, topluluktaki üyelik seviyenizi belirler.
Her seviye, topluluktaki yolculuğunuzu ve etkisini temsil eder.
Seviyeniz yükseldikçe daha fazla ayrıcalık ve özel fırsat sizi bekler. Yeni ödül sistemleri ve sürpriz fırsatlar da yolda!

❓ Sıkça Sorulan Sorular
S: Puanlarımı nasıl harcayabilirim?
C: Profilinizdeki Puan Sayfasına giderek Forum Puanlarınızı, Dreame Web Sitesi Puanlarına 1:1 oranında dönüştürebilirsiniz. Dönüştürdükten sonra, bu puanları resmî mağazamızda indirim olarak kullanabilirsiniz.
S: Günlük limit var mı?
C: Evet, adil bir sistem sağlamak için paylaşım ve yorum gibi bazı eylemlerde günlük veya haftalık limitler bulunmaktadır.
S: Forum seviyem ile web sitesi seviyem aynı mı?
C: Hayır. Forum üyelik seviyesi yalnızca burada gösterdiğiniz etkileşim ve katkıya göre belirlenir; web sitesi seviyesi ise alışveriş geçmişinize dayanır.

🎁 Bugünden kazanmaya başlayın!
Günlük giriş yaptığınızda sizi bekleyen ilk 10 puan hemen hesabınıza eklenecek!
Bu, Üyelik Programımızın sadece başlangıcı.
Yakında çok daha eğlenceli etkinlikler ve heyecan verici ödüller sizlerle olacak.
Topluluğumuzun kalbi olduğunuz için, enerjiniz, bilginiz ve samimiyetiniz için hepinize yürekten teşekkür ederiz. 💫
Dreame Ailesi’nin en değerli parçası sizsiniz.

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

130 Yorum

EB985716 1 Kat
Yeni kullanmaya başladım ilerleyen zamanlarda daha net yorumda bulunacağım
JR694038 2 Kat
Ben anlamadım ki ne yapmamiz lazım
Hergun giriş yap ve kullanımın ile alakli bilgiler paylaş ve puan kazan budur

My dreame 3 Kat
Güzel bir uygulama olmuş
Aynen güncelleme sonrası baya değişmiş

RW260408 4 Kat
Güzel ürün
UW989700 5 Kat
İlk kullanımlar sonrası analizleri yapıp paylaşım sağlayacağım
skarakaya 6 Kat
Yeni seviye giriş kullacıları icin basarili bir forum.uygulamasi olmus.
Çok güzel düşünülmüş içerikler genişledikçe kullanıcılar daha aktif olacaktır. Tebrikler dreame
KD447738 8 Kat
Yaklaşık 2 haftadır x40 kullanıyorum. Tek eksik atlama keşke x50 modelini alsaydım diyorum. Yeni alacaklara nacizane önerim bütçeniz mümkünse x50👍
Kesinlikle x50 eşik atlama ve takılmalarda daha başarılı

BF639719 9 Kat
Merhaba
Yaklaşık bir aydır 50 X kullanıyorum güzel bir makina yalnız haritalama da biraz gerçekçilik dışı olabiliyor ama o kadar olur.
Solüsyon kullanımıyla ilgili geçerli bir açıklama bekliyorum şirket yöneticilerinden bu solüsyon haznesinden direkt paspas petlerini yıkıyor ama paspas yaparken kullandığı suda solüsyon yok sanırım bu konuda bir açıklama getirirlerse sevinirim
Bütün kullanıcıların da işine yarayacaktır kullanma suyun da köpüksüz olmasıyla ilgili bence sıkıntı var kullanma suyuna solüsyon katılmasını istemiyor yöneticiler gerçekten bu konuda gerçek bir paylaşım bekliyorum.
Değerli Kullanıcımız ; Solüsyon kullanımı sadece paspas yıkama anında olmaktadır. Cihazlar yerleri su ile silmektedir. Hazne bulunan modellerde hazneye koyulmaktadır. Hazne bulunmayan ( kullanımı önerilen modeller için ) modellerde temiz su haznesine 1:200 oranında konulmaktadır. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

UID:Dreame Forum
  • 18Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön