Dreame Forum

🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

Sevgili Dreame Kullanıcısı,
Robot süpürgen temizlikte en iyi yardımcın mı?
Parmağını bile kıpırdatmadan parıl parıl parlayan zeminlere mi sahipsin?
"Ben artık paspas yapmıyorum, nasılsa Dreame hallediyor!" dediğin oldu mu?
Cevabın evetse biraz (hatta bolca) övünme zamanı geldi! 😎

第一期主题活动-正文.jpg

📣 Konu:
“Dreame Hayatınızı Nasıl Değiştirdi?”
Bizi gülmekten ağlatacak kadar komik, kalplerimize dokunacak kadar içten ya da "aa bu ben!" dedirtecek kadar kendimizden bir parça bulabileceğimiz Dreame hikayelerinizi duymak istiyoruz.
"Etkinlikler – Hi Dreame" bölümünden gönderini paylaşırken #BenimDreameHikayem etiketini eklemeyi unutma, hikayeni duymak istiyoruz, aşağıdaki konulardan yararlanabilirsin:
- Dreame'den önceki ve sonraki hayatın,
- Dreame sayesinde tembellik hakkı kazandığın bir hafta sonu anın,
- Dreame'nin hayatını kolaylaştırdığı herhangi bir durum.  
Fotoğraf ve videolar önceliğimiz olmakla beraber, eğlenceli açıklamalarını da memnuniyetle duymak isteriz!
🗓️ Etkinlik süresi: 25 Temmuz - 8 Ağustos 2025

🎁 Günlük Ödüller:
Her gün Dreame hikayesini paylaşan ilk 5 kişi 1.000 Dreame Puanı kazanacak - paylaşım yapmak için bekleme!
✨ Bonus: Öne çıkan fotoğraf veya videolu paylaşımlar ekstra 100 Puan kazanacak.
🔸 Not:
1. Orijinal ve yaratıcı içerikleri çok seviyoruz.
2. Gönderim zamanı, sistem saatine göre belirlenir.
3. Ayrıca diğer görevleri tamamlayarak da puan kazanabilirsin.Genel puan kazanma şartlarını ve puanlarınla neler yapabileceğini buradan inceleyebilirsin:  🔗Puan etkinliği
4. Her hesap, etkinlik süresince en fazla 5 kez ödül kazanabilir.

📍 Nasıl Katılınır:
1. Forumdaki "Etkinlikler – Hi Dreame” bölümüne gidin.
2. En az 50 kelimelik Dreame deneyiminizi anlatan yeni bir gönderi oluşturun.

📦 Ödül Teslimi:
- Puanlar, etkinlik süresince forum yöneticisi tarafından kazanan kullanıcıların forum hesaplarına manuel olarak eklenecektir. Ayrıca özel mesajla da bilgilendirme yapılacaktır, lütfen mesajlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
- Puanlarla neler kazanabileceğinizi görmek için şu bağlantıya göz atabilirsiniz:
🔗Puan etkinliği
📌 Dreame kampanya kurallarının nihai yorum hakkını saklı tutar. Detaylı şartlar ve koşullar için lütfen şu sayfayı inceleyin:🔗terms and conditions

📌 Şartlar ve Notlar:
Kişisel Verilerin Korunması:
- Bu bir piyango veya yarışma değildir; uygun tüm katılımcıların kazanma şansı vardır.
- Puanlar nakit ile değiştirilemez ve yalnızca resmi ödül eşyalarında kullanılabilir.
-  Bu kampanyaya katılanlar, kişisel verilerinin organizatör tarafından makul düzeyde kullanılmasını kabul eder. Veriler yalnızca kampanyanın düzenlenmesi, ödül teslimi ve ilgili iletişim amacıyla kullanılacaktır.
- Organizatör, KVKK ve Türkiye’deki ilgili veri koruma yasalarına uyum sağlayarak verilerinizin güvenliğini temin eder.
- Katılımcılar, kişisel verilerine erişme, düzeltme veya silme hakkına sahiptir. Bu tür talepler için lütfen şu adrese başvurun: privacy@dreame.tech
Fikri Mülkiyet:
• Gönderilen içerikler orijinal olmalı ve üçüncü tarafların fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemelidir.
• Katılımcılar, paylaştıkları içeriklerin reklam veya tanıtım gibi ticari olmayan amaçlarla kullanılabilmesi için organizatöre dünya çapında, telifsiz ve münhasır olmayan bir lisans verir.
Yasal Sorumluluk:
• Katılımcıların gönderileri yasa dışı, müstehcen, hakaret içeren veya sakıncalı içerikler barındırmamalıdır.
• Katılımcılar, gönderilerinden doğabilecek tüm yasal sorunlardan tamamen sorumludur ve doğabilecek zararları karşılamayı kabul eder.
Diğer:
• Organizatör, kampanya kurallarının nihai yorum hakkını saklı tutar.
• Mücbir sebepler durumunda organizatör, kampanyayı iptal etme, durdurma, değiştirme veya erteleme hakkını saklı tutar.
• Bu kampanya ve kuralları Türk yasalarına tabidir.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

309 Yorum

Dreame Forum 113 Kat Konu Başlatıcı
Yorumlarda paylaştığınız Dreame hikayelerini görmek gerçekten çok duygulandırıcı. Lütfen unutmayın, doğrudan forumumuzdaki 【"Etkinlikler – Hi Dreame"】 bölümüne konu açarak etkinliğimize katılabilir ve puan kazanma şansı elde edebilirsiniz! Her gün ilk 5 paylaşım yapan kullanıcı 1000 puan kazanacak! Detaylı paylaşım adımları için lütfen görsele göz atın.
下载.jpg
HD788629 1 Kat
Dreame x40 ultra aldım çok memnunum.Herkese tavsiye ederim
GO904513 2 Kat
#BenimDreameHikayem

Dreame ile tanışmadan önce her hafta sonum paspasla geçiyordu. Tozlar, saçlar, köşelerdeki kirler… Hepsiyle tek tek uğraşmak gerçekten çok yorucuydu. Ama Dreame geldi, ben gittim! 😄 Artık sabah kahvemi içerken o yerleri süpürüyor, paspaslıyor, ben de keyfime bakıyorum. Bir pazar sabahı o çalışırken ben kitabımı okuyordum ve fark ettim: “Ben temizlik yapmıyorum, temizlik bana yapılıyor!” En sevdiğim an? Misafir geleceğini 10 dakika önce öğrenip, “Dreame’le hallederiz ya” diyerek rahat olmam. Gerçekten hayatımı değiştirdi. Teşekkürler Dreame!
NC260492 3 Kat
Dreame hayatıma girdikten sonra bir erkek olarak eşimle haftasonları temizlik derdim kalmadı. Bas starta temizlesin hayat bu kadar kolay )))
TY384789 4 Kat
Hayatım daki en güzel iyiliklerden biri oldu evimin ve benim en büyük yardımcım oldu
NR866111 5 Kat
Dreame hayatıma girdiğinden beri kablolu süpürgemizi açmıyoruz hayatımız baya değişti silme yapmıyoruz denecek şekilde azaldı teşekkürler Dreame
FB200443 6 Kat
#BenimDreameHikayem

Merhaba, yaklaşık iki sene önce Dreame L20 ultra modelini satın aldım.
Marka ve ürünün tanıtımı içeren bir çok yorum ve video izleyerek etkilendiğimi söyleyebilirim. Yeni evlendiğim için eşime hediye olarak ve başarılı bir ürün olduğuna inandığım için iki kez düşünmeden siparişini verdim.
Cihaz görsel açıdan son derece premium hissini yaşatıyor. Boyutları ve aksesuarları ile titizlikle çalışılmış bir ürün olduğunu gözler önüne serdi.
Evcil hayvanımız olmasına rağmen temizlik konusunda kesinlikle bilinen diğer markalardan çok daha üstün bir performans sağlıyor.
Teşekkürler Dreame
43E8805E-F3CE-469E-9FEC-500A073AFC59.jpeg
6a7a5530-ee6d-4462-a28e-bc6a9e36547d.jpeg
OB079177 7 Kat
Gerçekten çok iyi bir robot isim kolaylasti artık rahat rahat oturabilirim çok memnunum kendi bezini temizlemesi çok güzel suyu koy çalışsın evde yokken kamerası ile evi izleyebiliyorun mütüs bir şekilde süpürüp siliyor çok çok memnunum evde toz birakmiyor daha önce almadigim için çok pişmanım böyle iyi bir marka ve ürünlerinin arkalarında da duruyorlar #BenimDreameHikayem
GK867588 8 Kat
#BenimDreameHikayem

GK867588
GK867588
İlk robot süpürgem bu yüzdendir ki kendileri benim gözbebeğim 🌸 İyi ki almışım elim kolum oldu canımsın Dreame !
LE744017 9 Kat
Karar vermekte zorlansakta özellikle dreame home d10s pro seçimi yaptığımıza hiç pişman olmadık ailece çok sevdik günlük süpürme işinin gerçekten hakkını veriyor çok memnunuz
UID:Dreame Forum
  • 8Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön