KX470861

Detaylı temizlik yapmıyor

4362 117
İlk 2 ay detaylı şekilde süpürdü ve sildi yaklaşık 2.5 saat sürüyordu temizlik,  3. Ay oldu alalı şimdi sadece yarım saat sürüyor ve kenarlara giriş yapmıyor haritayı silip tekrar yaptım ama olmadı yapabileceğim ne var yardımcı olurmusunuz?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

117 Yorum

ZD586860 1 Kat
Dublex evlerde haritalama nasıl olacak? Alt katı haritaladi üst kat kayıt edilmiyor.
Değerli Kullanıcımız ; Modelinizde artı haritalama özelliği var ise aşağı ya da yukarı katta istasyonun bulunduğu yere sadece cihazınızı götürüp yere bırakınız. '' Harita yönetimi '' kısmında '' çok katlı '' seçeneğini aktif edip '' + harita oluştur '' ile 2. ya da 3. haritalar oluşturabilirsiniz. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Resetleme ile yeniden kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Resetleme adımları şu şekildedir.Dreamehome uygulamasını silip tekrar yükleyiniz. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi için makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.Daha fazla destek için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
DD970433 3 Kat
Dreame ultra 50 kullanıcısıyım paspaslamaya geçtiği zaman su siperinde çok su var dedi hazneyi boşalttım temizledim kuruttum ama tekrarlıyor hata ne yapmam grrekiyor paspaslama yapılamıyor şuan ve iki aylık bir ürün
Değerli Kullanıcımız ; Resetleme ile yeniden kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Resetleme adımları şu şekildedir.Dreamehome uygulamasını silip tekrar yükleyiniz. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi için makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir. *Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.Bu adım ile düzelmez ve devam ederse servis ve daha fazla destek için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

DD970433 4 Kat
Sürekli bu uyarıyı alıyorum talimatları yeri e getirmiş olmama rağmen
IMG_2341.png
Paspaslari yıkama ünitesinin temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum o bölümde kirden dolayı yıkanma olabiliyor robotu o bölümden çıkarıp iç kısaca eğilip baktığınız zaman suyun o bölümde dolu olduğunu goreceksiniz

Değerli Kullanıcımız ; Resetleme ile yeniden kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Resetleme adımları şu şekildedir.Dreamehome uygulamasını silip tekrar yükleyiniz. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi için makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir. *Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.Bu adım ile düzelmez ve devam ederse servis ve daha fazla destek için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

DD970433 5 Kat
Temizleme işlemi yapmış olmama rağmen sürekli aynı hata
IMG_2339.png

GV940513 6 Kat
X40 robot süpürgemiz Tüm oda ve halıları süpürüyor fakat çocuk odasının sadece girişini süpürüyor diğer kalan yerleri süpürmeden sonlandırıyor haritayı silip tekrar yaptık yine aynı sorun oluyor
Haritalandırmayı kapılar açıkken yaptıktan sonra yine girmiyorsa robotun kamerası oda girişindeki yer döşemesi, halı, püskülü engel olarak algılayıp girmiyor olabilir. Uygulamadan "akıllı engelden kaçınma"yı kapatıp tekrar denemenizi öneririm.

Değerli Kullanıcımız ; Harita sapma yaşamış olabilir. Harita yenileme ile düzelmeyen bir durumda ise resetleme yapılarak kullanıma devam edilmesini öneririz. Resetleme için; cihaz kapağını kaldırınız.Wi-Fi ışığının yanındaki mini deliğe iğne yardımı ile ''fabrika ayarlarına geri döndürme '' uyarısını verene kadar bastırınız.Eş zamanlı Dreamehome uygulamasını silip yeniden yükleyiniz. Ve ilk kurulum gibi devam ediniz. Daha detaylı bilgi ve sorunun devam etmesi durumunda bize ulaşınız. Teşekkürler.

RK465637 7 Kat
Robotu 3. Kullanışım fakat fırçası çalışmıyor temizlik yapmıyor paspasta sorun çıkıyor şarj istasyonundan çıkıyor kendi etrafında dönüyor dolayısıyla da haritalandırmayı yapamıyor şarj istasyonundan çıktıktan sonra da tekrar girmiyor uygulamada yaptığı işlem şarj olmak için yerine geçiyor paspası temizliyor vs. Derken gerçekte odanın içinde kendi etrafında dönüyor arıza talebi oluşturup ürünü servise götürmenizi talep ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz
1000102833.jpg
VD741497 8 Kat
Makina çevrimdışı ne demek
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz Çevrimdışıysa ;Aşağıdaki olası durumları araştırmanızı öneririz. Robot kapalıyken, APP robota bağlanamaz. Robotun çevrimiçi ve çevrimdışı durum değişiklikleri, robotun bulunduğu konumdaki ağ sinyalinin gücüyle ilgilidir. Robotun bulunduğu konumdaki ağ sinyali zayıf veya dengesizse, robot çevrimdışı olacaktır. Wi-Fi'nizle internet bağlantısı yoktur. Aşağıdaki çözümlere bir göz atabilirsiniz. Robotun kapalı durumda olup olmadığını kontrol edin. Kapalı durumdaysa, lütfen açmak için robotun güç tuşunu basılı tutun ve ardından ağı yeniden yapılandırın. Robotun normal çalışması sırasında çevrimdışı olması, önceki temizleme görevini tamamlamaya devam etmesini etkilemez. Ağ sinyali daha iyi olduğunda, robot otomatik olarak çevrimiçi duruma geri döner. Robota ağ ekleyebilir veya ağı sıfırlayabilir ve robota ağı atamak için yönlendiriciyi robota yakın bir yere koyabilirsiniz. Wi-Fi'nin normal şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Wi-Fi anormal ise zamanında onarın ve ardından ağı tekrar yapılandırın. Robotun dağıtım ağı ayarlarında 5G tercihinin seçili olup olmadığını kontrol edin ve bu ayarı kapatmanız gerekiyor." Çevrimdışı sorunu bu ayarlar ile olmadıysa ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Sonrasında yeniden '' Bağlanmak '' ya da '' Ekle '' kısmından cihazınızı uygulamaya ekleyin. Bu aşamada eski bilgileriniz ( cihaz adı - harita vb ) geri yüklenebilmektedir. Yüklenmediği durumlarda yeniden harita oluşturmanız gerekebilir.Daha fazla destek isterseniz bize ulaşınız . Teşekkürler.

İnternete bağlanamıyor

LL125213 9 Kat
Paspas pedi istasyonda takılı kalıyor kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor
Değerli Kullanıcımız ; Sizlere destek olabilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

UID:

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön