Dreame Forum

【Güncellendi】Puanları Topla, Ödülleri Kazan

积分活动-3.jpg

Etkinlik Saati
- Puan birikimleri 19 Haziran'da başlar
- İlk puan kullanım dönemi: 1 Ağustos - 10 Ağustos

🎯Görevler ve Puan Ödülleri
Forum kullanıcıları aşağıdaki günlük görevleri tamamlayarak puan kazanabilirler (aşağıdakiler 19 Haziran'dan 30 Temmuz'a kadar etkinlik sırasında puan kazanma kurallarıdır. Puanlar etkinlikten sonraki gerçek işleme göre ayarlanacaktır)
1️⃣ Günlük giriş erişimi: +5 puan/gün (ayda en fazla 50 puan)
2️⃣ Hesap bilgilerini tamamlama:
- E-posta doğrulama (bağlı değilse): +20 puan (tek seferlik)
- Avatar ayarlama: +20 puan (tek seferlik)
3️⃣ Topluluk katılımı:
- Gönderi yayınlama(Ürün deneyimleri, öneriler, temizlik hikayeleri vb. gibi içerikleri Dreame ile paylaşın): +10 puan/gönderi (günlük sınır 50 puan)
- Gönderiye yanıt verme: +5 puan/yanıt (haftalık sınır 50 puan)
4️⃣ İçerik kalitesi:
- Forum yöneticileri tarafından yüksek kaliteli olarak işaretlenen içerik: +100 puan (günde 100 puana kadar)
✨ Keşfedilecek daha bir çok gizli bonus görevi var!

‼️ Gönderi yayınlama ve yanıtlama eylemleri, forumun temel kurallarına uymalıdır: https://tr.forum.dreametech.com/ ... rumdisplay&pa=1

Puanlar bildirimi

1. Her görevi tamamladığınızda ve puan kazandığınızda, sistem aşağıda gösterildiği gibi kazandığınız puanları hesaplar.
2. "Puanlar" sayfasında ayrıntılı edinim kayıtları görüntülenir

Puan kullanımı (ilk özel etkinlik)
🎉Tüm kullanımlar puanlarda %30 indirimden yararlanır (örneğin, başlangıçta 1.000 puan gerektiren temizlik sıvısı etkinlik sırasında yalnızca 700 puan gerektirir). Etkinlikte kullanılan ürünlerin stokları sınırlıdır ve etkinliğe katılan ilk 100 kullanıcı ile sınırlıdır.
🎁 1-10 Ağustos tarihleri arasındaki kullanım süresi boyunca, her kullanıcı (aynı kimlik veya aynı alıcı adresi) yalnızca bir kez kullanım yapabilir. Kalan puanlar sonraki etkinliklerde kullanılacaktır. Yeni etkinlikler için takipte kalmanız önemlidir.
📢 Ürün kullanıldıktan sonra, ilgili puanlar düşülecektir
Bu etkinlik için kullanılabilecek ürünlerin listesi
3.jpg

Puanlar nasıl kullanılır?

Bu bağlantı üzerinden, listedeki ürünleri puanlarınızla talep edebilirsiniz Puanla Ürün Talebi.Kazanılan ürünlerin zamanında teslim edilmesini sağlamak için lütfen iletişim bilgilerinin doğru bir şekilde doldurulduğundan emin olun.

📌 Özel açıklama

1. Puanlar yalnızca bu hesap içindir
2. Puanlar kullanıldıktan sonra iade edilmeyecektir
3. Puanlarda herhangi bir hile yapılması yasaktır (forumun temel kuralları ihlal edilirse, gönderi ve puanlar silinecektir)
4. Etkinliğin nihai yorumlama hakkı forum yönetim ekibine aittir
Etkinlik ve puan edinimi hakkında herhangi bir sorunuz varsa, doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.
WhatsApp: 0850 762 0100

❓【Bu etkinlikle ilgili SSS
Q1. E-posta adresimi bağladım ve bir avatar belirledim, neden ekstra puan almadım?
Görevi tamamladıysanız ancak herhangi bir ekstra puan almadıysanız, lütfen doğrudan WhatsApp müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ve ekibimiz gerekli incelemeyi sağlasın. Bir hata durumunda, ilgili puan hesabınıza manuel olarak eklenecektir.

Q2. Daha önce bir paylaşım yaptım ve puan kazandım, neden silindi?
Merhaba, aşağıdaki iki durumda puanlar silinecektir:
(1) Bir gönderi yayınladıktan ve puan kazandıktan sonra, içeriği daha sonra silerseniz, puanlar buna göre silinecektir;
(2) Gönderinin içeriği forumda gönderi yayınlamanın temel nedenlerini ihlal ediyorsa (https://tr.forum.dreametech.com/ ... rumdisplay&pa=1) ve yönetici tarafından siliniyorsa.

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

31 Yorum

Dreame Forum 13 Kat Konu Başlatıcı
Puan kazanma etkinliğine gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Puanlarla ürün değiştirme dönemi yakında başlıyor. Aşağıdaki bağlantı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. Stoklar sınırlıdır, erken gelen kazanır!Puanla Ürün Talebi
Kenan 1 Kat
Yeni X40 olan modelini kullanmaya başladım bir kaç hafta oluyor memnunum ilk alanlara hediye gönderimi olmuş ben faydalanamış olmam üzücü oldu ☺️
Değerli Kullanıcımız ; Cihazınızı güzel günlerde kullanınız . Belirli aralıklarla kampanya ve hediye çekilişi vb durumlar yapılmaktadır. Uygulama , sosyal medya ve web sitemizi takip edebilirsiniz. Duyurulur bu kanallardan yapılmaktadır. Teşekkürler.

UgurOzdagli 2 Kat
Harika bir etkinlik!
Teşekkürler :)

LR342391 3 Kat
Cihazın tam modelini nerden öğrenebiliriz?
Değerli Kullanıcımız ; Uygulama üzerinden cihaz adınızı değiştirdiyseniz , harita ekranında iken yukarıda 3 noktadan '' Yardım '' sekmesine gelip kullanım kılavuzu ve model bilgisini görebilirsiniz. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

arsayh 4 Kat
Bu tarz etkinlikler ürünü ve markayı bir alet edevattan öteye geçirip daha sahiplenilesi bir hale getiriyor. Hoş bir çalışma.
Destek yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizlere gereken desteği sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Fikirleriniz bizler için önemli . Teşekkürler :)

TH621784 5 Kat
Hayatım Dreame'den önce ve Dreame'den sonra olarak değişti. Teşekkür ederim
Triendly 6 Kat
Merhaba dream x40 ultra kullanıyorum ve çok memnunum
MM655431 7 Kat
Çok güzel bir etkinlik
MM655431 8 Kat
👏🏻👏🏻👏🏻
MM655431 9 Kat
Bakalım kazanan kim olacak🫣
123Sonraki Sayfa
UID:Dreame Forum
  • 8Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön