[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması |
|
|
|
|
|
Değerli Kullanıcımız ; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir. Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
2025-11-13 16:25 Çevir
|
|
|
|
|
Merhaba bir kaç yıllık mobilyalarda bu sorun var ama ayağın birini çıkar hırdavatçılarda veya mobilya malzemesi satan yerler de var alıp değiştirebilirsiniz
2025-12-10 16:45
Yatağının ayaklarını yükseltmek lazım. Aynı sorunu bende yaşadım. Ayağın birini sök anlayan birinden ismini özelliğini öğren uygun olan yüksekliktekiyle değiştir. Yada Google lensle resmini çek arat..
2025-11-25 04:35
Merhaba Çok teşekkür ederim Bugün tekrar detaylı temizlik için açtım sadece süpürge yaptırdım ve bir fark ettim ki yatağın altına girmiş yatak odasındaki yolluklarım ince Aslında onu kaldırmıştım daha iyi dolaşsın diye sanırım o yüzden altına girebildi Bundan sonra onu kaldırarak süpürttüreceğim odayı yatağın altına girdi yani çok sevindim
2025-11-16 22:32
Ayak satılıyor yada bir parça takta koyabilirsiniz O zaman problem kalmıyor
2025-11-16 19:29
Değerli Kullanıcımız ; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Bu yükseklik ve üzerindeki alanlarda kullanılabilmektedir. Size yardımcı olabilir sebebiyle bilgi vermek istedik. Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
2025-11-14 17:59 Çevir
|
|
|
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Yukarıda belirtilen gibi X50 haricindekilerde yükseklik 12 cm olmalıdır. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
2025-11-14 18:00 Çevir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Su damlatma durumu hariç diğerlerinde bazı çözüm önerileri bulunur fakat şu an için önceliğimiz bu olmalıdır. Nemlilik seviyesini düşürmenize , paspaslama işlemi olmamasına rağmen su damlatma durumu var ise yetkili servisimizin görmesi ve onarımının olması daha yararlı olacaktır. Detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
2025-11-18 14:59 Çevir
|
|
|
|
© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans