Dreame Forum

[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: Akıllı Engel Aşma

Süpürgeniz eşiklerde mi takılıyor? 🧹 İşte onu daha akıllı hale getirmenin yolları!
✅ 1. Yükseltici Ayarları (Clearance Legs Settings)
Cihaz sayfasına girin → Yükseltici Ayarları → Engel Aşma (Senkronize veya Kademeli) seçeneklerinden birini seçin. (İpucu: Senkronize mod daha başarılıdır!)
✅ 2. Sanal Eşik Ayarı
Harita Düzenleme → Sanal Eşik Ayarı → Geçilebilir Eşik ekleyin (6 cm’ye kadar). Böylece robotunuz birleşik basamakları daha kolay aşar.
✅ 3. Fiziksel Eşik Çubuğu
Eşik yüksekse, resmî Dreame eşik çubuğu takabilirsiniz — ölçün, yapıştırın, test edin!
💡 Uyumlu Modeller: X50 / L50 / X50s / L50s
📏 Maksimum aşma yüksekliği: 4.2 cm (tek basamak), 6 cm (çift basamak)
Not: Performans zemine ve ortama göre değişebilir.
Adım adım rehber için videoyu izleyin! 🎬

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

65 Yorum

FF783856 1 Kat
Güzel bir özellik 👏
MC836687 2 Kat
Gayet başarılı bir ürün
TS308495 3 Kat
🙏🏻👍🏻
MR659913 4 Kat
Drene L 10 da ayarlanabilirmi
2025-11-13 17:06:54 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; üründe özelliğin bulunması gerekir. Ayarlar ile de daha iyi bir performansta kullanılabilir. Uyumlu olduğu modeller yazılmıştır. L10 modelinde bulunmaz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

SO518440 5 Kat
Güzel özellik
DB413539 6 Kat
👍👍👍
WP066528 7 Kat
Ürün güzel ama bazen kafayı yiyor üstüme atlıyor anlamadım
2025-11-14 02:30:07 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; cihaz yeni ise koruyucu film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Modele göre akıllı engel tanıma bulunur bu ayar ile işlem deneyebilirsiniz. Harita düzgün çıkmamış ise yenileme yapınız. Rutin bakım ile yan ve üst sensörlerin temizliği aksatılmadan devam etmesi önemlidir. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

Sahipleniyor dur

Lensleri tozlandiginda harita dışına çıkabiliyor, lensleri temizleyip telefondan sifirlayin sorun çözülüyor

LD884710 8 Kat
Tesekkurler
My dreame 9 Kat
Teşekkürler
UID:Dreame Forum
  • 26Mesajlar
  • 12Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön