Dreame Ailesine Hoş Geldiniz!

93 Yorum

FA051308 59 Kat
Teşekkürlerr
FA051308 60 Kat
Hoş bulduk
EB832414 61 Kat
Merhaba. L40 ultra ce modelini yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Cihaz sürekli hem haritayı hem de yedeklediğim haritayı siliyor. Her seferinde yeni harita çıkarmak zorunda kalıyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözüm bulurum?
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Bu durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir. Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken cihaz isminizin yanından cihaz silme işlemini yapınız. Makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesine iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak ''fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla '' ifadesini duyana kadar bekleyin. Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir. '' Bağlanmak'' ya da '' Ekle '' ile kurulumu başlatabilirsiniz.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
GS278435 62 Kat
Teşekkür ederiz
GS278435 63 Kat
Güzel marka iyi tercih iyi ki almışım kullanıyorum
1234567

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön